semua Kategori

Rumah> Produk > Sistem Ringlock

Sistem Ringlock

 • Ringlock Diagonal
  Ringlock Diagonal

  Sistem perancah ringlock kami dihasilkan menggunakan keluli berkekuatan tinggi yang dikimpal secara mekanikal dan disiapkan dengan kemasan tergalvani celup panas. Setiap perancah ringlock termasuk standard, mendatar, pendakap, papan, pendakap, tangga, tangga, dll. Pendakap Diagonal digunakan untuk pendakap sisi perancah Ringlock.

  Lebih Lanjut
 • Lejar Ringlock
  Lejar Ringlock

  Lejar ringlock adalah komponen penting untuk menyambung sistem perancah ringlock secara mendatar. Paip keluli dikimpal dengan palam dua lejar. Dua palam lejar dikimpal pada kedua-dua hujung tiub. Palam lejar boleh direka bentuk. Pin hujung dimasukkan ke dalam roset. Dan kemudian ia terdiri daripada sistem perancah ringlock asas. Palam lejar dihasilkan oleh keluli tuang menggunakan acuan lilin. Diperbuat daripada keluli struktur tegangan tinggi dengan kemasan tergalvani celup panas. Dan ia kukuh dan tahan lama. Untuk membekalkan kestabilan untuk keseluruhan sistem perancah kunci gelang. Ia boleh digunakan sebagai rel tengah dan rel atas atau tangan, pagar.

  Lebih Lanjut
 • Ringlock Standard
  Ringlock Standard

  Standard Ringlock sebagai bahagian utama perancah ringlock, dibuat oleh bahan keluli Q345, disambungkan dengan pin sambungan, standard ringlock kami mempunyai dua keluar diameter 48.3mm(M48) dan 60.3mm(M60) untuk pilihan anda. Panjang mempunyai 500mm, 1000mm, 1500mm, 2000mm, 2500mm, 3000mm dan sebagainya, boleh memenuhi permintaan ketinggian anda yang berbeza, dan mempunyai 3.0mm, 3.2mm, 3.25mm ketebalan sedemikian, boleh memenuhi keperluan projek yang berbeza.

  Lebih Lanjut
 • Sistem Ringlock & Sistem Octangon-Lock
  Sistem Ringlock & Sistem Octangon-Lock

  Penerangan Sistem : Sistem RingLock ialah sistem penopang modular tergalvani yang digunakan secara meluas dalam projek yang baru dibina. Ia adalah sistem tugas berat yang lengkap yang membenarkan perancah dan pengapit acuan. Tidak memerlukan tiub dan pengganding dalam sistem menjadikannya lebih mudah dan cepat untuk ereksi (pepenjuru & pendakap biasa adalah item standard). Sistem ini direka mengikut Piawaian Eropah EN 12810 dan EN 12811.

  Lebih Lanjut
 • Sistem Cuplock
  Sistem Cuplock

  Cup Lock adalah salah satu sistem penopang keluli modular yang paling banyak digunakan dalam pembinaan. Ia adalah sistem lengkap yang menyediakan akses perancah dan sokongan papak acuan, yang boleh digunakan untuk pembinaan papak ringan dan berat. M48 CUPLOCK STANDARD BAHAN: Q355 / Q235, 48.3MM DIAMETER LUAR KELULI PANJANG PANJANG: 500MM / 1000MM /1500MM /2000MM / 2500MM / 3000MM KETEBALAN KELULI BERDIAMETER LUAR : 2.5-4.0. TED & BLACK ADA.

  Lebih Lanjut
 • Sistem Kunci Dering Octangon
  Sistem Kunci Dering Octangon

  OCTANGON RINGLOCK ialah salah satu sistem penopang keluli modular yang paling banyak digunakan dalam pembinaan di Vietnam dan Asia Tenggara. Ia adalah sistem lengkap yang menyediakan akses perancah dan sokongan papak acuan, yang boleh digunakan untuk pembinaan papak ringan dan berat. M48 OCTANGON RINGLOCK STANDARD (MENYAMBUNG LUAR TERSEDIA) BAHAN: Q355 / Q235, 48.3MM DIAMETER LUAR KELULI PANJANG PANJANG: 500MM / 1000MM /1500MM /2000MM / 2500MM / 3000MM / 2.5MM / 4.0MM / XNUMXMM / XNUMXMM / XNUMXMM / XNUMXMM / XNUMXMM / XNUMXMM. RAWATAN : HOT DIPPED GALVANIZED, POWER CAT & HITAM ADA.

  Lebih Lanjut