semua Kategori

Rumah> Pengenalan > Profil Syarikat

Profil Syarikat

mengenai

Dunia Perancah Co., Ltd

World Scaffolding Co., Ltd. ialah anak syarikat Shinestar Holdings Group, dengan reka bentuk, pengeluaran, jualan, logistik secara keseluruhan sebagai salah satu perusahaan kejuruteraan terkemuka di China Project Materials. Syarikat itu mempunyai pasukan R&D bebas, hak import dan eksport, rangkaian jualan global, boleh menyediakan penyelesaian perancah komprehensif kepada pelanggan dengan perkhidmatan satu langkah.

Produk terutamanya termasuk Paip Scaffolding & Couplers, Papan keluli & Catwalk ,Kunci cincin Perancah & Couplock, Props keluli, Kepala garpu, Tripod untuk perancah bingkai prop, U-head, Jack Base dan sebagainya, yang digunakan secara meluas dalam fasad kejuruteraan pembinaan, sokongan bangunan, jambatan, terowong, cerobong, loji kuasa, minyak dan projek petrokimia.

Pada tahun 2013, Shinestar Group memasuki industri perancah pembinaan dan papan logam tergalvani, jumlah kilang yang terletak di Tianjin Daqiuzhuang Industrial Park, kilang itu mempunyai 10 barisan pengeluaran, barisan pemprosesan, 4,000 meter persegi bengkel pengeluaran, 4,000 meter persegi pergudangan dan 10,000 persegi. meter halaman, pengeluaran tahunan sebanyak 200,000 tan, dan mempunyai lebih daripada 10,000 tan tempat saka. Pada masa hadapan, "produk berkualiti tinggi adalah jambatan ke dunia" untuk tujuan itu, kami akan terus menyediakan pelanggan dengan "kualiti terbaik produk, perkhidmatan jualan yang paling komprehensif, harga pasaran yang kompetitif dan produk yang layak . " untuk meningkatkan kelebihan daya saing pasaran pelanggan.

Kualiti&Perkhidmatan ialah kehidupan kami, "Berpusatkan pelanggan, terus memenuhi keperluan pelanggan, meningkatkan kepuasan pelanggan" akan sebagai strategik asas pembangunan jangka panjang.3

Kumpulan keluli Shinestar

Kumpulan keluli Shinestar adalah bertapak di China, yang mempunyai 5 kilang yang terletak di Tianjin, Hebei, Changsha, Nanchang, Dan 4 ibu pejabat jabatan jualan antarabangsa yang terletak di wilayah Changsha Hunan. perkhidmatan syarikat pengeluaran keluli berskala besar Domestik & global, komited kepada pelanggan dengan produk dan perkhidmatan keluli berkualiti tinggi. 

Skop perniagaan meliputi daripada pengeluaran, pemprosesan, penyimpanan, pemasaran, logistik, pengumpulan bahan dan pengurusan projek di dunia, seperti berbilang pautan. Selain pengeluaran produk keluli mewah, Shinestar dengan pengalaman industri yang kaya, untuk menyediakan sokongan teknikal untuk projek dan penyelesaian yang berbeza.

Pada masa yang sama, menyediakan untuk pelanggan, termasuk kawalan risiko, kawalan kos, pengurusan gudang, penjadualan pengeluaran yang cekap, termasuk perkhidmatan secara keseluruhan. Pada masa hadapan, Shinestar akan terus bekerjasama dengan syarikat tenaga global, syarikat minyak, syarikat pembinaan, untuk projek global, menyediakan perkhidmatan perolehan sehenti, memastikan pelanggan membeli kepada nisbah keluli tertinggi.